Le Jas du Romarin

Carol og Christian ønsker jer velkommen!

 

 

Ejerne ...

Vi er et par af britiske og danske oprindelser. Carol arbejdede i byggebranchen i Storbritannien, og Christian er forhenværende præst i den danske folkekirke. Vi har rejst i Frankrig i to år (2013-15) for at finde vores drømmehus. Vi startede i vestfrankrig omkring La Rochelle og Bordeaux, men vi opdagede, at det bedste sted i Frankrig er Provence.

Ejendommen ...

Nå, vi købte Le Jas du Romarin i foråret 2015. Det er tre bygninger med fire enheder næsten samme størrelse alle fire. Bygningerne er alle dækket af en rødbrun sten taget fra bjerget Roquebrune nær Fréjus. Som et specielt arkitektonisk trick og til nydelse for vores gæster er der en slags bro bygget mellem to af bygningerne; Dette skaber et dejligt skygget område for den varme sommersol. Alle bygninger har en provencalsk stil som vi gerne vil bevare. Le Mazet er et selvstændigt toværelses hus med terrasse og have, Le Mimosa er også et selvstændigt 1-værelses hus med en have, og så er der hovedhuset, hvis ene ende indeholder L'Olivier med to soveværelser og uafhængig have, og den anden ende indeholder, hvad vi ejerne selv bor i.

1. Le Jas du Romarin set fra satelit på google map

Svømmebassinet

Svømmebassinet kan sikkert regnes som hjertet af ejendommen. Det måler 12x6 meter og dybden er 0,6-1,9 meter. Bassinet er udstyret med en sikkerhedsalarm som fransk lovgivning foreskriver.

Broen...

.. som vi kalder denne konstruktion mellem to af bygningerne. Det er et dejligt skyggefuldt sted når solen står højt på himlen.

Vaskehus...

Vi har to sæt vaskemaskiner og tørretumbler til rådighed for gæster.

Parkering...

... for vores gæster.

Skoven rundt om ejendommen...

Le Jas du Romarin ligger omgivet af egetræer og grantræer og græsbevoksning. Billedet viser østsiden. Hele vores område er klassificeret som natur, og der kan ikke bygges mere end der er. Meget tæt på ejendommen er der vinmarker. Du kan selv se dette med satelit billede på google maps, du skal blot klippe-klistre disse koordinater ind i googles søgefelt, 43.578353, 6.566984
Vores del af Provence er landbrugsmæssigt domineret af rosevin produktion, men man kan også finde rødvins- og hvidvinsdruer. Nogle få landbrug har fåreavl men det er ikke mange.